DSC_2313(1)66
Mozgásmeditáció
szeptember 19, 2017
vízcsepp
Meditáció fontossága
január 26, 2018

ÖN-ÉLET-RAJZ TRÉNING

113427-women-mirror-1024x684

ÖN-ÉLET-RAJZ TRÉNING

A kreatív önismeret az empátia tükrében.

A kreativitásunkat sokféleképpen megélhetjük. Örömöt lelünk az írásban, a képzőművészetekben, a zenében és a játékokban. Egyszerűen jól érezzük magunkat, mert érzelmek születnek bennünk, és mivel különbözően reagálunk egy-egy játékra, alkotásra, ezért a keletkezett érzelmeket remekül lehet önismeretre használni. A belső harmónia elérése érdekében figyelembe kell venni, hogy mik azok a dolgok, amik által előrébb jutunk, melyek közelebb visznek célunkhoz.

Viselkedésünk, cselekedeteink (legyen az tett, szó vagy gondolat) mindig minden esetben kihatnak a környezetünkre, hatással vannak embertársainkra és a következmények által  visszahatnak ránk is. Az általunk
kialakított keretek, amin keresztül látjuk a világot a legjobban az önismeret fejlesztése által érthetőek meg.

Ha megértjük a saját reakcióink mozgatórugóit, akkor tudunk változni, amennyiben mi szükségesnek érezzük.

Kreatív- írás az önismeretre vágyóknak

Az önismereti foglalkozások a kreatív írás- és művészetterápiás feladatokkal  fűszerezve segítenek kapcsolatot teremteni másokkal, támogatják saját magunk megismerésére tett lépéseinket. Erősebbé és nyitottabbá válunk, ugyanakkor hatékonynak és eredményesnek is érezzük magunkat, ezáltal növelve önbecsülésünket. Ha sikerül kialakítani egy megfelelően rugalmas hozzáállást önmagaddal kapcsolatban, akkor képessé válsz alkalmazkodni az állandóan változó világhoz, emberekhez, önmagadhoz. A rugalmasságnak hála nem egy előzetes elképzelés alapján vágsz bele egy új helyzetbe, hanem nyitottan, telve az összes lehetőséggel – így érve el a békésebb és boldogabb mindennapokat.

Önismereti módszerünk által az éntudatosság olyan belső erővé formálódik, melynek segítségével rugalmasan, spontán, könnyed módon tudunk reagálni életünk minden területén könnyebben kezeljük a stresszt, asszertívabban kommunikálunk és társas kapcsolataink is javulnak.

A Benzaiten Tréning a feladatokban ötvözi a kreatív önismeret technikáit, így támogatva a saját belső erőink felébredését. 

Egyénre és csoportra lebontva megmutatjuk, hogy hogyan lehet alkalmazni és megtanulni azokat a módszereket, által magabiztosabbá, éltudatossá válhatunk .  miközben fejlődnek kommunikációs-, társas- és stresszkezelő technikáink. Az tréning során képet kaphatsz arról, hogyan kezeled a stresszes, megterhelő helyzeteket és a kreatív írás és művészetterápiás elemek által  szó szerint képet kapsz saját magad működéséről.

 

Bónuszként pedig olyan szorongáscsökkentő technikákat is elsajátíthatsz, melyeket bármikor bevethetsz a feszültséggel teli helyzetekben. Ha ennél mélyebben érdekel a probléma és a megoldás, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen útbaigazítunk, merre menjél tovább!

Kiss Viki / Kommunikációs tanácsadó /  kiss.viki@benzaiten.hu  / +36 30 495 3670

Ha szeretnéd tudni, mi rejlik benned, ha fejlődni,  erősödni vagy a meglévő készségeket elmélyíteni szeretnéd, akkor jelentkezz a ÖN-ÉLET-RAJZ tréningünkre.

MIKOR?  2017. november  18.19-én 9-16 óráig

HOL?  ÉletFény Központ, 1084 BP: Bérkocsis utca 41.1.em.9.

Forrás: www.benzaiten.hu