SORSFORDÍTÁS / Családállítás

 

SORSFORDÍTÁS / Családállítás:

Nem véletlen, hogy az ember a Földre születik. Az sem véletlen, hogy melyik családot választja fejlődése érdekében, hiszen a család energetikai tere segíti vagy hátráltatja őt, hogy azzá fejlődjön, akivé lelke szerint vágyik. 😉 

Tágabb értelemben vett családunk egyes tagjainak sorsa meghatározó a többiek élete szempontjából. Az is befolyásolja mindezt, hogy nemcsak a jelen életünkbe nyúlnak vissza problémáink gyökerei.

Őseink életeseményei bekerülnek egy közös energiamezőbe, melyet morfogenetikus mezőként ismer a tudomány. Ebben a mezőben lévő információk hatással vannak az Egyén életére is.

A parapszichológia és a lélekmozgás együttes technikáján keresztül a családállítás egy új módszere vált lehetővé. Egyedi megoldása alapján a lelki és szellemi mélytudat tereiben oldja fel a család energetikai terében található blokkokat mind közösségi, mind egy-Én-i szinten.

A terápia folyamán az energetikai térben észlelt problémákat nemcsak felszínre hozzuk, de fel is oldjuk, mert az oldások szellemi szinteken történnek. Ennek pozitív hatásai íródnak át a fizikai élettérbe a terápia után. A foglalkozás alatt lehetőség nyílik karmikus kapcsolati terhek levételére, energetikai kötöttségek megszüntetésére és egyéni feloldásokra is.

A családállítás szellemtudományi formájában az a varázslatos, hogy minden résztvevő oldódik és gyógyul a terápia alatt. Míg mások szerepében vagyunk, egyéni problémánk a tudattalanban is dolgozik rajtunk. A terápia egész ideje alatt egy olyan pozitív energiatérben vagyunk, melyben szellemi segítőink velünk együtt vannak és segítenek minket. 10-15 fős kiscsoportban történnek az oldások.

A csoportterápia alatt egy-egy konkrét, jelenlévő személy családi és egyéb problémája kerül feloldásra a többi résztvevő segítségével, a szellemi Világok útmutatásai alapján. Az ok-okozati összefüggéseket keressük.

A munkafolyamat kapcsán szembesülünk, megtaláljuk és megoldjuk a probléma okát.

Ha ezt megértjük és elfogadva képesek vagyunk elengedni, letehetjük az átvett sorsot, és kezünkbe vehetjük saját életünk irányítását!

Ha gyökereink épek, a fa is bő termést hozhat!

image001

Ha saját élethelyzetedre keresel feloldást Állítóként 20.000 Ft,

Szereplői hozzájárulás: 8.000 Ft/nap.

 

A terápiát vezeti:Domin Mónika Parapszichológus és Lélekgyógyász

Telefonos bejelentkezés: 0670/2150223

e-mailben: monika.domin@eletfeny.hu

Szeretettel várlak, ha szíved hozzánk vezérel.
Mónika

Kérdése van?

Hívjon minket vagy lépjen velünk

kapcsolatba az alábbi űrlap

kitöltésével!

+36-70-215-0223

Név:
Email: