Domin Mónika

domin-monika1

Szeretettel köszöntöm az ÉletFény Központ honlapján!

Domin Mónika vagyok. Lélekgyógyász, Parapszichológus, Mentálhigiénés asszisztens, Mediátor, az ÉletFény Spirituális Központ megálmodója. Húsz éve vagyok a segítői pályán. Egy személyes élmény, a Válás terelt egy más síkra, elindított az önmegismerés útján. Megéltem, megtapasztaltam sok nehézséget, amit ma már erőforrásként kezelek. Azt vallom, hogy minden,  ami velünk történik az életben, az értünk van és minket szolgál!

Két éve jött a gondolatot, hogy olyan oktató, gyógyító, rendezvényközpontot hozzak létre, ahol a saját egyéni gyógyításaim és csoportos programjaimnak is helye van. Mindez megvalósult Budapest belvárosában a II. János Pál pápa tér közvetlen közelében. Az ÉletFény Központ célja, hogy Munkatársaimmal együtt olyan programoknak adjunk helyet, amelyek tudatosan vezetik az ébredő embereket.

A hónap legtöbb napján kínálunk tartalmas időtöltést: Csoportos rendezvények, előadások, koncertek, zenei programok, tánc, jóga ,művészeti terápiák,  egyéni kezelések  színesítik a palettát.

Mező Zoltán nemcsak férjem, hanem társam is az életben. Támogat és segít is mindenben. Ő jogász és parapszichológus egyben, de főként zenésznek vallja magát. Egy életen át zenélt jóban, rosszban, vezette a zene csodás ereje. Élő zenés vezetett meditációnkban ő ad improvizált zenei hátteret.

Egyedül nem megy!  Mindig csapatban dolgoztam. Emberekkel foglalkozni, másoknak segíteni, ez motivál már gyermekkorom óta.

Yin-Jang gyógyítóként most is azt teszem.

A terápia alatt segítek az okot megtalálni és oldani: legyen az gyógyító energia, hipnózis, Théta Healing vagy más  lelki terápiák, parapszichológus módszerek.

Bejelentkezéssel tudok időpontot adni.


Telefonon: 

06702150223

vagy e-mailben:

monika.domin@eletfeny.hu

Yin- Jang gyógyítóként most is azt teszem. Személyre szóló egyéni kezelések, Kis létszámú csoportos terápiáim közül választhat a Lelki terápiákhoz.

Gyógyulj velem!

Szeretettel: Mónika

eletfeny1