TAI JI

A TAI JI egy több ezer éves múltra visszatekintő mozgásrendszer : sajátos mozdulatok sorozata, amelynek pontos kivitelezéséhez egyfajta belső ellazultság és egyben tiszta testi-tudati koncentráció szükséges. A mozdulatok egyszerűek, könnyen elsajátíthatók, de a mozgás töretlen belső harmóniájának kialakulása csak rendszeres gyakorlat eredménye lehet.

A TAI JI azok számára jelent pozitív élményt és konkrét segítséget, akik arra vágynak, hogy testük és izmaik működésével élő kapcsolatba kerüljenek, életerejük növekedjék és minden mozdulatukban, cselekedetükben önmaguk legyenek.

A TAI JI mozgásrendszerének sajátos, lassan áramló ritmusa visszavezet bennünket abba a szívünk és légzésünk által meghatározott természetes ritmusba, amely minden vegetatív és tudati folyamatunkat újra összekapcsolja az Univerzális Renddel. Így újra rálelhetünk azokra a meglévő erőforrásainkra, melyek segítségével Életünk visszanyerheti eredendő Természetességét.

A módszer elsajátításához legalább heti egy alkalom szükséges. A gyakorlás 6-8 fős csoportban történik, 60 perces időtartamban. Bármilyen életkorban elkezdhető, orvosi kontraindikációja nincsen. Ajánlott öltözet : kényelmes, laza nadrág, felső,zokni .

 

A TAI JI programok a covid eseményei miatt változók! Érdeklődj

 


Jelentkezés:


Andrási Évánál a

30/309 21 99-es
telefonon


vagy az evandrasi@index.hu emailen.

andrasi-eva-kep

Kérdése van?

Hívjon minket vagy lépjen velünk

kapcsolatba az alábbi űrlap

kitöltésével!

+36-70-215-0223

Név:
Email: