Theta Healing

“Aki mindenekfölött ragaszkodik ahhoz, hogy az élet öröm, annak valóban öröm élni.”

(Hioszi Tatiosz)

Király Krisztina

Amitől működik a hozzám fordulókkal a kapcsolat: jóindulat, elkötelezettség, intuíció, érzék a használt technikák alkalmazásához és tisztelet, elfogadás, feltételnélküli szeretet. Mély vágyam megismerni és megérteni az embereket, a gondolataikat, az érzéseiket.

Theta Healing valódi változást hozott az életembe. A gondolataim, hozzáállásom irányításán keresztül, az érzelmi munkával sok érdekes folyamat indult el az életemben. Megtapasztaltam, hogy valóban lehetséges irányítani az életünket a körülmények okolása helyett (ebben korábban mesterfokozatra tettem szert, tudnék mesélni, a tanfolyamokon, programokon szoktam is). Megtanultam belül változni és érdekes módon azóta kívül is minden sokkal jobban alakul.

Theta Healing konzulensi képesítések:

DNS1 Alap (3 nap), DNS2 Haladó (2,5 nap), Teremtés és Bőség (2 nap), Intuitív Anatómia (14 nap), Game of Life – Az élet játéka (3 nap), DNS3 (5 nap)

Theta Healing tanári képesítések:

Alap, Haladó, Teremtés és Bőség, Game of life – Az Élet Játéka

A Bach virágterápiát azért kedvelem és ajánlom őszintén, mert az eszenciák nagyon kifinomult, lágy eszközök és képesek harmonizálni az érzelmeket. Nekem nagyon sokat adtak. A hivatásukat megtalálni vágyóknak kifejezetten hasznos a Rozsnok (36. Az elhivatottság virága). Nagyon mély élmény volt, amikor először mertem őszintén kimondani, mivel szeretnék igazán foglalkozni.

Grabovoi oktatói képesítéssel is rendelkezem, fantasztikus technológia, amely a fizikai valóság irányítására és önmagunk legmagasabb szintű megismerésére alkalmas. Közvetlen Szellemi szintű tudás átadás történik, mely a logika, elme felett áll. A támadások ellenére igencsak működő rendszer, köszönöm a különös hangvételű cikkíróknak, hogy támogatják az ország szellemi emelkedését, remélem, nekik is részük lesz benne előbb-utóbb. : )))


Emlékezz rá, hogy Te vagy maga az ÉLET. Élj azzal, ami Benned van.

Szeretettel várlak egyéni konzultációra, tanfolyamra, meditációkra.

Király Krisztina

+36 20 502 7407

www.thetavalosag.hu

info@thetavalosag.hu

Választható kezelések

„Egyetlen helyes gondolat megfordíthatja a sorsot.” (Seneca)

Egyéni konzultáció

bieszczady-1002402

Az általad kért témára mély belső munka. A helyzet gyökerének megtalálása után, a beleegyezéseddel új tudatalatti programok és érzelmek kódolása.

Képes vagy megoldani a helyzetedet! Gyerünk!

Testi tünetek lelki oka

01f1be7c-4dc3-4568-8b82-a0f06aa86dc9

A fizikai test mindig a lelkiállapotunkat és az érzelmeinket tükrözi le.

A theta agyhullám segítségével mély, meditatív állapotban visszakereshető, hogy a tünetek kiindulásakor vagy az azt megelőző periódusban milyen élmények vezettek a fizikai elváltozás kialakulásához.

Lélekrészek visszahívása

human-56756671
Helyreáll a saját energetikád, rég elvesztett, levált lélekrészeiddel újra egyesülsz. Különösen erős, mert minden időből, térből, dimenzióból és a köztes létből visszatérnek Hozzád a lelked darabjai, megtisztulva és feltöltve feltételnélküli szeretettel.

Megtapasztalod újra az egység, teljesség érzését, a szeretettel való feltöltődést, saját lényed. Az egyik legerősebb gyakorlat, amivel valaha is találkoztam.

Pozitív érzelmi programozás

Intuitív módon végzett “leolvasás” – a számodra szükséges érzelmi programok “betöltése” a tudatalattidba.

Ehhez csak az engedélyed, beleegyezésed szükséges.

Lélekgyógyítás

A megtört, megfáradt lélek teljessége helyreáll, a lélek ereje visszatér. A lélek újrateremtésével kiegészül és meggyógyul a szíved. Különleges lehetőség, hogy mélyebben átéld önmagad és megerősítsd a szívcsakrádat. Érzelmi egyensúly helyreállását segíti.

Természetesen, sok pozitív programozás történik a kezelés során: egység a belső éneddel, lelkierő, szeretetteli önértékelés. A lélekrészek visszahívása után szoktam végezni ezt a lépést.

Energiakötések oldása

Ha úgy érzed, egy vagy több személlyel történő kommunikáció után rendkívül kimerült vagy, elképzelhető, hogy egy vagy több energetikai szálon energiát veszítesz. Ezeket megszüntetjük, a feltételnélküli szeretet energiájával.

Kiemelten javasolt: annak megtalálása, hogy miért engedsz be ilyen embereket az életedbe vagy miért engeded ezeket az energetikai támadásokat. Van-e (akár ősöktől hozott) mártír programod tudatalatt? Esetleg önbüntetés, önsajnálat? Ezeket mind feloldjuk a kezelés során.

Párkapcsolat harmonizálás

glasses-213156

A párkapcsolatban elég nagy esély van arra, hogy önmagad elnyomott, háttérbe szorított részeivel találkozol. Ezért a saját magadon és a párkapcsolathoz való viszonyulásodon történő belső munka után, amennyiben a másik fél is szabad akarata alapján így dönt, jelentősen javulhat a kapcsolatod minősége.

Megbecsülés, tisztelet, szeretet, együttműködés, szenvedély, szerelem, szex energiáinak megerősítése, újraprogramozása – Benned! Figyelem: csak Rajtad dolgozunk.

A születésed újraprogramozása

baby-718146

A magzatkorban átélt érzelmek, tapasztalatok mély nyomot hagynak Benned és egész életedben befolyásolnak. Mély tudatállapotban újraprogramozzuk a fogantatásod és a születésed folyamatát, közben oldjuk a fájdalmas emlékeket és a feltételnélküli szeretet energiájával helyreállítjuk az életed alapjait.

Helyreállítjuk: a biztonság érzetet, hogy a Föld jó hely, az egész világ várta az érkezésedet és fontos vagy, van helyed a világban.

Előző kapcsolatok oldása

Ha úgy érzed, egy vagy több személlyel, akivel párkapcsolatban vagy házassági kötelékben voltál, még mindig fennáll az érzelmi, lelki kapcsolatod – lehetőség van ezek feloldására.

Kiemelten javasolt: ha a kapcsolatok lezárása után tartósan nem alakul ki új kapcsolat, ilyenkor a fogadalom, eskü ahhoz az emberhez kapcsol. Ez izomteszt segítségével is megállapítható.

Lélektárs
bevonzása

excursion-1477104

A párkapcsolattal, szerelemmel, szeretettel és szexualitással kapcsolatos belső munka után lehetőséged van egy nagyon erős gyakorlattal behívni az életedbe a lélektársadat. Nagyon sok pozitív, támogató program kerül “betöltésre”, ill. ezt megelőzőleg családi minták, esetleg saját, előző életekből hozott érzelmek kerülnek tisztításra.

Amire figyelni kell: a Hozzád legjobban illő társat kérd! Olyat, aki készen áll a kapcsolódásra párkapcsolatban és nyitott Rád.

Bőség
és pénz

Te szereted a pénzt? Mikor van elég és azt hogyan éred el? Mit hallottál kisgyerekkorodban otthon, a pénzről? Hogy beszéltek róla a szüleid, hozzátartozóid? Mikor kaptál először a kezedbe saját pénzt és mit éreztél akkor, mit éltél át?

És mi a bőség, jólét? Hogyan lehet elérni, megteremteni? Milyen akadályokat kell elhárítani? Nézzük meg, vannak-e korlátozó hitrendszereid és ha igen, oldjuk ki őket.

Gyermekszülés újraprogramozása

woman-356141

Lehetőséged van a gyermeked megszülésének folyamatát energetikailag újraprogramozni. Ez mindkettőtöknek támogató energia. A feltételnélküli szeretet terében helyreáll önmagad és a baba közötti harmónia, támogatás.

Megéled a szeretetteli, ragaszkodás nélküli elengedést. Biztonságérzet, életenergia, meg tudom csinálni érzése. Együttműködés. Belső erő. Ősi női energiák. Földanyával való kapcsolat.

 

Lakás, ház energetikai harmonizálása

hotel-389256

A lakás, ház energetikai tisztítása és harmonizálása aktuális lehet, ha: gyakran indokolatlan nyugtalanságot érzel, “áll a levegő”, rossz álmaid vannak rendszeresen, fura hangok és események történnek, ha esetleg egy korábbi tulajdonos vagy hozzátartozó itt lépett ki a fizikai síkból.

A feltételnélküli szeretet terében beprogramozásra kerül a térben a nyugalom, otthon, biztonság, szeretet rezgése. Szellemileg tiszta tér alakul ki, melynek fenntartása a Te feladatod is lesz.

Lakás, ház eladásának támogatása


Lakás, ház eladásának elhúzódása esetén megnézzük, hogy van-e még szoros érzelmi kötődés, ragaszkodás, mivel tudatalatt ez gátolhatja az ingatlan tényleges értékesítését. Előfordulhat még: fogadalom, mely szintén köthet Téged és a családodat is.

A kezelés során oldjuk az energetikai kötelékeket és van egy gyakorlat az ideális vevő bevonzására, beengedésére, a sikeres megállapodásra, hogy minden gördülékenyen menjen.

Házasságkötés előtt családi minták harmonizálása

Az őseidtől kapott generációs minták jelentősen meghatározzák azt, hogy milyen valóságot teremtesz magadnak. Házasságkötés előtt megnézzük, milyen családi mintákat szeretnél letenni, elkerülni. Előző kapcsolataidból származó szálak, érzelmek lezárása, elengedése. Bizalom, szeretet, szerelem, tartós, örömteli házasság beprogramozása. Készülj fel életed egyik legnagyobb csodájára!

Megjegyzés: csak Neked tudunk programozni.

Női energiák harmonizálása

A Női energia egészséges megélése nagyon fontos minden nő számára. Ajánlott oldás, ha nőként rendszeresen irányító, domináns helyzetben találod magad és mindig szubmisszív férfiakat választasz társul. Erről nem ők tehetnek.

A feltételnélküli szeretet terében harmonizálásra kerül a női energia, ennek a hatalmas ereje, a lágyság, a gyengédség, a gondoskodás, a szeretet, az erotika, szenvedély és az ÖNSZERETET.

Félelmeid Oldása

Van egy nagyon bevállalós kérdés, amit feltehetsz magadnak: “Mitől félek a legjobban a világon?”. A kezelés során megtaláljuk, honnan indult el ez az érzelem, mi okozta. Nagyon mély állapotban dolgozunk, ezért a tudatalattiból tudod kiolvasni, mit érzel igazán. Megnézzük, mikor “tanultad meg”, hogy nem vagy elég jó – mások szerint.

Lélek kapcsolat

purple-1188344

Erről a kezelésről nincsenek szavak. Magas rezonancián beleérzel a saját Lelkedbe. Megérzed, ki vagy valójában. Ehhez Te kellesz és a nyitottságod. A feltétel nélküli szeretet terében találkozás önmagaddal.

Mellékhatásai: boldogság, öröm, megnyugvás, megtérés önmagadhoz, szeretet megélése, érzelmek.

www.thetavalosag.hu

Fotók forrása: Pixabay és Fotolia