KÉTAGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM

Pállay Kovács Szilvia

pk-kep

Kétagyféltekés rajztanfolyam

 

Pállay Kovács Szilvia, képzőművész, tanár és lélekgyógyász vezetésével az ÉletFény Központban.

Jelszavaink: lelki felszabadulás, önálló alkotás, derű, lelkesedés, optimizmus és az alkotás öröme, sikerélmény és önbizalom erősítés. Tanfolyamaim alapja a saját 22 éves művésztanári tapasztalataimon alapuló egyéni módszer és a jobb agyféltekés rajztanítás egyes módszerei. Nem sémákat és másolást tanítok, hanem igazi, belülről fakadó alkotást, valamint a látott valóság ábrázolását a grafika és akvarellfestés technikáival. Minden alkalom zenével, meditációval, vetítéssel teljesedik ki.

A gyakorlatok, feladatok legfőbb célja a két agyfélteke kiegyensúlyozása mely egyben koncentráció fejlesztő és kreativitás fejlesztő tréning is. Színekkel, alkotással való lélekemelő és energetizáló módszert, rezgésszint emelést tanítok és magad alkotta, szép rajzokat, festményeket vihetsz haza. A teremtő vizualizációt-meditációt itt megtanulhatod, lépésenként, gyakorlással. (összefüggő az agykontroll és a Titok című könyv módszerével)

 

„A szívedbe rejtett kincs kreatív munkád által láthatóvá válik” (A.Dűrer, 1462 )

Bővebben:

Hiszem, hogy a művészetben és a gyermekekben rejlik a szebb jövő! A művészi alkotás, a legerősebb szálunk, ami a spiritualitáshoz köt. Az alkotás képessége, a művészi érzék mindannyiunkban meglévő Isteni adomány. Így az életünk akkor teljes és boldog, ha ezt meg tudjuk élni, bármilyen formában. Megélni a teremtés-alkotás folyamatát kezdettől a végéig, a gondolattól a megvalósulásig!

Az igazi alkotás nem a külső elvárásoknak akar megfelelni és semmilyen külső érdeket nem szolgál. Önmagunk belső fejlődése és felszabadítása, üzenetek, gondolatok kifejezése a legfőbb célja. Az alkotás, egyszerre oldás és kötődés, mert oldja a belső feszültségeket, feledteti a lelki bánatainkat.

Az Égi világ felé erősíti a kapcsolatunkat, elkötelezettséget teremt a szépség, a művészet, az őszinte érzelmek iránt. A művészet a legősibb varázslat és teremtőerő. A rajzolás-festés fejleszthető, tanítható-tanulható képesség. Mindezekkel fejlődik az önismeretünk, önértékelésünk, az érzelmi intelligenciánk, empátia készségünk, esztétikai érzékünk. Az alapozó hétvégi tanfolyamot követően egynapos haladó tanfolyamokkal folytatjuk, pl. a színek csodás energetikai rezgéseit, a zenék hangulatát és a mandalák ősi szimbólumvilágát megismerve saját mandalát festünk.

Az alkotás terápia általam kidolgozott módszere a lélek és általa a test tisztulását, harmóniáját eredményezi. Így pl.az önértékelési zavarok, félelmek, pesszimizmus, kedvtelenség elkezdenek eltűnni! Minden változás persze attól függ, mennyit teszünk mi önmagunkért.

Szükséges a kitartás, türelem és a szeretet önmagunk iránt!

pk-1
pittura_creativa_bambini_bimbiarimini

Mit ad neked a tanfolyam?

A jobb agyféltekét fejlesztő rajz és festési feladatok várnak rád, amik segítenek felfedezni kreatív-alkotó éned, hogy lelkileg-szellemileg teljes, örömteli és boldog életet élhess.

1. Ideje, hogy végre teret adj alkotó vágyadnak és kifejezhesd a Fény világából magaddal hozott kreativitásod, vizuális teremtő erődet.

2. Békébe, egyensúlyba kerülsz önmagaddal és a tiszta Forrásenergiával. Tudatosabb, magabiztosabb, kreatívabb leszel, mely lépésenként áthatja az egész életedet. Mindehhez megosztom veled a tudásomat, tapasztalataimat sőt a műhelytitkaimat is.

3. A módszerekkel és technikai ismeretekkel amiket átadok önállóan, mindenkitől függetlenül fejlesztheted vagy gyógyíthatod magad.

A lelkünk tápláléka a szépség, itt csak a szépségekkel foglalkozunk! Örömmel és elégedettséggel viszed majd haza rajzaidat, festményeidet, mely a lakásod dísze lesz és nehezebb időszakaidban pozitív energiákkal tölt fel.

4. Fárasztó, stresszes, szorosan programozott vagy éppen egyhangú, unalmas munkanapok után itt pihenhetsz, lazíthatsz, feltöltődhetsz, és a lelkeddel foglalkozhatsz!

Kicsi gyerekkorunk legnagyobb felfedezése és öröme az alkotás képessége, a rajzolt vagy festett jel, valami amit kicsi gyerekként önállóan és maradandóan csináltál! Alkotni valamit, ami addig így, még soha nem létezett a világban! Minden alkotással (ha nem másolás) egy olyan dolgot teremtünk, ami még nem létezett addig.

rajz

Kiknek szól a tanfolyam?

Több száz növendékem, sok barátom, ismerősöm használja, beépítve életébe a tőlem tanult kreativitást, az örömalkotást és az életviteli, lélekgyógyítási módszereket.

Nem kell semmiféle előtanultság, mindent itt tanítok neked és mindenki saját magához képest fog előre lépni. Lehet, hogy kihívás számodra a program, de csodás érzés lesz, amikor felfedezed milyen felszabadultan festeni, lerajzolni, amit látsz vagy amit elképzelsz, mindenféle megfelelési kényszer nélkül! Az a fontos, hogy kedvet, vágyat érezz az alkotáshoz, legyen türelmed magadhoz és hidd el, segíteni fogok.

Szeretettel várunk! Pállay Kovács Szilvia

Lépjen kapcsolatba velünk 

az alábbi űrlap

kitöltésével!

Név:
Email: